Dejul este pregătit de iarnă cu 7 utilaje

Dejul este pregătit de iarnă cu 7 utilaje

poza iarnaPentru ca iarna sa nu-i prindă nepregătiți, iar primii fulgi să nu înzăpezească străzile din municipiu, reprezentanții admistrației dejene fac demersuri în această perioadă pentru asigurarea stocului de material antiderapant și au pregătit utilajele de deszăpezire.

SADP Dej are pregătite în acest moment 7 utilaje de intervenție. O mașină cu lamă și distribuitor de material antiderapant, două cisterne pentru distribuirea clorurii de calciu, un buldoexcavator cu lamă, două tractoare cu lamă și distribuitoare de material antiderapant, două tractoare cu lamă și o rabă de 16 tone pentru aprovizionare cu material antiderapant, acestea sunt utilajele care vor trebui să deservească toate străzile din municipiul Dej odată cu venirea iernii.

În ceea ce privește achizitionarea materialului antiderapant, adminstrația locală preconizează achiziționarea a 450 de metri cubi de nisip, 300 de tone de sare și 250 de tone de clorură de calciu.

Primarul Dejului, Costan Morar precizează faptul că în această perioadă se fac demersurile pentru îmbunătăţirea şi mărirea parcului de utilaje pentru deszăpezire cu încă un utilaj pentru distribuția materialului aniderapant.

În ceea pe privește cheltuiala cu deszăpezirea orașului, conducerea Primăriei Dej preconizează să nu depășească 300.000 de lei, sumă alocată pentru deszăpezire și în iarna anului trecut.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*