Torocul prezentat la simpozionul „Transilvania, izvorul de apă al României”

Torocul prezentat la simpozionul „Transilvania, izvorul de apă al României”

proiect modernizare Toroc_800x565La invitaţia organizaţiei „Clujul Elitelor şi Valorilor”, primarul Municipiului Dej, Costan Morar, a participat ieri, 22 octombrie, la prima ediţie a simpozionului „Transilvania, izvorul de apă al României”, se arată într-un comunicat remis presei.
În cadrul evenimentului la care au fost prezenţi parlamentari, reprezentanţi guvernamentali, reprezentanţi ai administraţiei locale şi instituţiilor care gestionează procesul de captare, tratare transport, distribuţie şi monitorizare a calităţii apei, precum şi cadre universitare şi studenţi ai facultăţilor clujene, la secţiunea „Băi şi ape termale în Transilvania” primarul municipiului Dej, a prezentat un material despre Parcul Balnear Toroc. 12179898_946208918779179_560298304_n_800x450
„A fost un eveniment la care au participat aproximativ 300 de persoane, subiectul central fiind apa ca element vital dar şi ca sursă de tratament şi agrement. Am fost onorat să vorbesc în prezenţa reprezentanţilor de la nivel central, judeţean şi local despre investiţia noastră, Parcul Balnear Toroc, şi despre proiectul de modernizare, care se va realiza în cadrul bazei de agrement, subiect care a prezentat un real interes în rândul participanţilor. Mulţumirea mea a fost şi faptul că în timpul pauzei dintre expuneri, am fost abordat de numeroşi tineri (şi nu numai) care mi-au spus că au vizitat în această vară Parcul Toroc şi că au fost încântaţi de acesta. Au apreciat inclusiv faptul că în acest an, am demarat proiectul de modernizare. Sunt convins că după finalizarea noii investiţii, Dejul se va poziţiona ca o zonă turistică importantă a Transilvaniei şi a ţării.” – a declarat primarul Costan Morar, după încheierea simpozionului.
DSC_5890_800x533La final, Parcul Balnear Toroc a fost prezentat şi în studioul TVR Cluj, unde primarul Dejului a fost invitat alături de Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*