C.S. Budokan Ryu Dej: 28 de medalii la Cupa Tiger la Karate

C.S. Budokan Ryu Dej: 28 de medalii la Cupa Tiger la Karate

DSC_0336De la o competiție la alta, palmaresul Clubului Sportiv Budokan Ryu este tot mai bogat în medalii.

Marturie stau și ultimele rezultate obțiunute de spotivii dejeni, duminică, 25 octombrie, la cea de-a IV-a ediție a Cupei Tiger la Karate.

Competiția care a avut loc la Bistrița, a fost organizată sub egida Federației Române de Karate WFK și a reunit aproximativ 230 de sportivi de la 14 cluburi din țară.

C.S. Budokan Ryu a deplasat un lot format din 38 de sportivi, doi arbitrii și un antrenor, iar  la finalul concursului a reușit să se claseze pe locul II la punctaj, în ceea ce privește medaliile obținute și pe locul I la punctajul pe echipe. Astfel, sportivii dejeni au obținut 28 de medalii, dintre care 12 de aur, 8 de argint și 8 de bronz.

Darius Ghenea, Denisa Ghenea, Georgiana Pașca, Nicole Nemeth, Luca Ciceovean, Cătălin Vădean, Răzvan Man, Denisa Man, Denis Danga, Mihai Căpâlnaș, Gabriel Avram, Alexia Costea, Mădălina Nemeti, Antonio Boer, Ionuț Mangiurea, Darius Belean, Narcisa Pop, Denisa Boca, Dorin Pănescu, Vlad Bota, Alexandru Pănescu, Valerian Derta, Ana Maria Pop, Marius Timandi, Ruben Timandi, Thomas Muresan, Matei Farcaș, Andrada Pop, Iulia Pop, Narcisa Pop, Alexandru Giurgiu, Cristian Matei, Emil Matei, Ștefan Oros, Richard Daoud, Rebeka Orban, Luca Moga  și Kosoros Noah.

DSC_0101“Le dorim succes în continuare și încă o dată FELICITARI! Deoarece lista rezultatelor pe categorii este foarte lungă, dorim să-i felicitam pe toți participanții la această competiție pentru efortul depus și unitatea și spiritul de echipă de care au dat dovadă.  De asemenea, dorim să transmitem mulțumiri pe această cale tuturor sponsorilor, colaboratorilor și autorităților locale și nu în ultimul rând părinților pentru tot sprijinul și susținerea de care dau dovadă de fiecare dată”, au precizat cei doi antrenri ai C.S. Budokan Ryu, Paula Groșan și Bogdan Savu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*