Dejenii, campioni naționali la dans sportiv

Dejenii, campioni naționali la dans sportiv

soniaClubul de dans sportiv „Latino Angels” din Dej s-a întors de la Campionatul Național de Clase 2015 cu patru medalii de aur.

Evenimentul care s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în zilele de 7 și 8 noiembrie, a reunit un număr de aproximativ 800 de perechi de dansatori, fiind catalogat unul din cele mai importante campionate din calendarul Federației Române de Dans Sportiv. Jurizarea a fost asigurată de cei mai buni 45 arbitri ai momentului din România.

Sâmbătă, aurul, la categoria C Standard, a revenit dansatorilor Sonia Maria Stelea și Cezar Mironescu, iar dumincă, locul I la categoria E a fost obținut de Adriana Suciu și Robert Kis, ambele echipe fiind antrenate de campionul mondial Vlad Pîslariu, la Clubul de dans sportiv „Latino Angels” din Dej.

„Miile de ore petrecute în sala de antrenament, alaturi de campionul mondial Vlad Pîslariu s-au concretizat într-o reușită istorică. Felicitari campionilor si antrenorilor pentru această performanță. Succes și celorlalți membrii ai Clubului Latino Angels”, ne-au spus părinții Soniei Stelea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*