SONY DSC

La Dej, Ziua Națională a României fără artificii și retragere cu torțe

SONY DSC

Primăria municipiului Dej a anunțat astăzi, 23 noiembrie 2015, că renunță la spectacolul de artificii pe care îl oferea în mod tradițional, în fiecare an, de Ziua Națională a României, din respect pentru victimele din Clubul Colectiv din București.

Conform unui comunicat de presă, Primăria municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate marţi, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile vor debuta în jurul orei 12:45 prin depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 13:55 manifestările continuă în Piaţa Bobâlna după următorul program: intonarea Imnului Naţional, alocuţiunea primarului Costan Morar,  slujbă religioasă, depuneri de coroane, defilarea gărzii de onoare, spectacol omagial „1 Decembrie”

„Se apropie cea mai importantă zi pentru România și pentru noi românii, Ziua Naţională a României. Este zi pe care, la fel ca anii precedenţi,  o vom sărbători împreună în Piaţa Bobâlna, marcând  97 de ani de la Marea Unire din 1918, cinstind memoria celor care au contribuit la înfăptuirea ei. Este o zi a noastră, o zi de sărbătoare care din păcate, este umbrită de tragedia care a avut loc la Bucureşti, motiv pentru care am luat decizia să nu organizăm focul de artificii şi retragerea cu torţe”, a precizat primarul municipiului Dej, Costan Morar.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*