Au început înscrierile la Școala care dăruiește

Au început înscrierile la Școala care dăruiește

scoala_800x614Începând cu 23 noiembrie 2015, toți elevii și profesorii care intenționează în perioada Sărbătorilor de Iarnă 2015 să desfășoare proiecte caritabile, pot înscrie acțiunile lor la Şcoala care dăruieşte pe adresa marketing@ecdl.ro, până la data de 6 decembrie 2015 inclusiv. ECDL ROMANIA va promova online evenimentele, iar popularizarea acestora poate conduce la susținerea unora dintre beneficiarii proiectelor. Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfășurate în folosul comunității.
Școala care dăruiește se adresează tuturor unităților şcolare din învățământul preuniversitar din România şi este o inițiativă anuală a Fundaţiei ECDL ROMANIA (din decembrie 2010), care urmărește promovarea ai susținerea acțiunilor umanitare realizate de elevi și profesori din întreaga țară.
ECDL – European Computer Driving Licence, este cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale recunoscut la nivel internațional în 150 de ţări. ECDL ROMANIA este Operatorul Național al licenței ECDL în România, cu o rețea de peste 700 de centre de instruire şi testare, acreditate pe întreg teritoriul ţării.
Pentru mai multe informații accesați www.ecdl.ro sau www.ecdl.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*