Shoebox la Dej- Bucuria din cutia de pantofi

Shoebox la Dej- Bucuria din cutia de pantofi

imagesRadio Fir Dej păstrează tradiția și susține și în acest an campania ”ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”.

Crăciunul este sărbatoarea favorită a majorității persoanelor. Este momentul în care oamenii își doresc să-și petreacă timpul alături de cei dragi, primesc și împart cadouri. Însă din păcate nu toți au acest noroc.

Pentru mulți copii sărmani însă, care înfruntă zilnic greutăți, ziua de 25 decembrie este una ca oricare alta. Ei nu știu ce înseamnă sărbătoare, nu știu ce înseamnă să primești un cadou sau să te bucuri pentru un lucru, chiar doar și pentru o clipă.

Campania ShoeBox își propune să le aducă acestor copii puțina bucurie. Și tu poți lua parte la ea printr-un simplu gest. Iți trebuie doar o cutie goala de pantofi, răbdare, câteva cadouri dăruite cu multă dragoste și cel mai bun gând al tău.

576262_572462526102655_1066136862_nCum participi la campanie?

În primul rând este nevoie de o cutie goală de pantofi. În ea vor fi puse cadourile pe care vrei să le daruiești copiilor. Poți alege să cumperi daruri pentru o fata sau un baiat, cu vârsta între 2-18 ani. După ce obiectele au fost puse în cutie, se învelește apoi cu hartie pentru cadouri.

Exemple de cadouri? Ar fi dulciurile, rechizite, jucării sau obiecte de îmbrăcăminte.

Ce nu este bine să pui în cutie? Alimente perisabile (fructe, iaurt etc), sau lucruri vechi. Înainte să cumpărați cadourile, puneți-vă urmatoarea întrebare: „Oare mie ce mi-ar plăcea să primesc de Crăciun?”

La Dej, darurile pot fi aduse la sediul Radio Fir, str. Aurel Vlaicu, nr. 5, până la data de 15 decembrie. (tel: 0748148447)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*