Studenţii de la Ştiinţe Politice, în sprijinul familiilor nevoiaşe

Studenţii de la Ştiinţe Politice, în sprijinul familiilor nevoiaşe

1Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) a UBB, a organizat în perioada 23 noiembrie – 4 decembrie o nouă acţiune în cadrul campaniei: ,,Banca de alimente FSPAC”. Programul face parte din cea de-a V-a serie de campanii de responsabilitate şi implicare socială, sub titlul „Studenţii de la CRPP din cadrul FSPAC, UBB, pentru comunitate” şi a fost organizat în parteneriat cu Crucea Roşie, filiala Cluj-Napoca.
În cadrul actualei campanii au fost colectate aproximativ 900 de kilograme de alimente neperisabile (făină albă, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve, diverse dulciuri) care, cu ajutorul filialei clujene a Crucii Roşii, în perioada 11-23 decembrie vor fi distribuite la peste 100 de familii nevoiaşe, din comunele: Mintiul Gherlii, Căşeiu, Cojocna, Chiuieşti şi Cuzdrioara.

,,Banca de alimente FSPAC″ este un proiect inovativ, inclus în seria campaniilor anuale desfăşurate în cadrul cursului de CSR (Corporate Social Responsability) coordonat de lect. dr. Veronica Ilieş, în cadrul căreia doritorii au putut dona alimente neperisabile pentru familii nevoiaşe.
Prin intermediul cursului de Responsabilitate socială corporatistă (CSR) se urmăreşte implicarea studenţilor în campanii de CSR, ce se vor axa, în acest an, pe subiecte de alimentaţie, nutriţie, sănătate fizică şi psihică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*