Moşul liberal, a poposit la Dej

Moşul liberal, a poposit la Dej

Invitat de Organizatia de Femei PNL Dej, luni, 14 decembrie, Moş Crăciun a poposit în Sala Mare a Primăriei pentru a oferi cadouri copiilor. Nu înainte de a asculta colindele prezentate în cadrul unui program susţinut de un grup de colindători din Strâmbu, corul Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși Dej şi de soliştii Petra și Marin Grad.

wtIMG_4569

Evenimentul, organizat cu sprijinul viceprimarului Aurelian Mureşan, s-a bucurat de un succes dublat de multă voie bună, în sală fiind prezenţi alături de copii, numeroși părinţi, bunici şi invitaţi.
„Mă bucur foarte mult că am reușit să fiu alături de colegele mele și de toți cei prezenți, pe care îi felicit că au dat curs invitației acestora. Urez tuturor dejenilor sărbători fericite și la mulți ani!” – a spus viceprimarul Aurelian Mureşan, cu acest prilej.

wtIMG_4571 wtIMG_4576

De asemenea, Violeta Mureşan, co-preşedinta OFL Dej a precizat că este pentru al patrulea an consecutiv în care femeile liberale oferă daruri pentru copiii membrilor organizației și pentru copiii simpatizanților acesteia. „În fiecare an am avut din ce în ce mai mulți doritori să participe la activitatea noastră. Activitatea organizației se bazează în principal pe promovarea valorilor liberale, a familiei, a copiilor, femeilor și tineretului și din acest motiv noi susținem și promovăm orice acțiune care are la baza sa familia. Mulțumim tuturor celor care au participat la această întâlnire, în special copiilor, Moșului – care a venit cu greu, dar a ajuns cu bine -, colindătorilor, care ne încântă în fiecare an, și mulțumim celor care sunt alături de noi și ne sprijină în activitatea pe care o desfășurăm” a mai spus în încheiere co-preşedinta OFL Dej.

wtIMG_4582

Foto:dejeanul.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*