Daruri pentru copiii de la Centrul de zi „Familia și copilul”, din partea TSD Dej

Daruri pentru copiii de la Centrul de zi „Familia și copilul”, din partea TSD Dej

024Mare bucurie în rândul copiilor care frecventează Centrul de zi „Familia și copilul” din Dej.

Astăzi, Moș Craciun i-a vizitat din nou. De această dată moșul a fost însoțit de tinerii social-democrați din Dej, care au răspuns campaniei „Chiar dacă sunt sărac, Moș Craciun nu m-a uitat!”, inițiată de gherleanca Alina Ritea.

Copiii au primit pachete cu jucării și dulciuri, iar Moș Craciun a fost ajutat să-și umple sacul cu daruri, cu sprijinul TSD Dej, prin contribuția 012membrilor, dar și din donațiile unor oameni cu suflet mare. Acestei campanii i s-a alăturat și deputatul Cornel Itu, care și-a exprimat dorința de le face o surpriză copiilor înainte de sărbătorile de iarnă.

De asemenea, tinerii social-democrați au fost însoțiți de Grupul Cercetașilor din Unguraș care i-au colindat pe copii și le-au dăruit cadouri.

“Ne bucurăm că am reușit să aducem bucurie unor copilași care merită din plin atenția noastră. Le mulțumim tuturor celor care au donat și s-au 080implicat în această campanie”, a spus Andrei Bradea, președintele TSD Dej.

“Astăzi am retrăit bucuria de a dărui și suntem recunoscători celor care au contribuit la realizarea cadourilor. Implicarea noastră în această campanie nu se oprește la această acțiune, iar săptămâna viitoare vom distribui pachete celor două familii din Rugășești și Salatiu, familii care se află de câtva luni sub „tutela” tinerilor social-democrați”, a precizat Marinela Cremene, secretar general TSD Dej.

12387873_493853934127589_1601827066_n

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*