Dejul, cuprins de „Magia Sărbătorilor”

Dejul, cuprins de „Magia Sărbătorilor”

Atmosfera de sărbătoare se simte în sfârșit și la Dej. Asta deoarece aseară, în oraş, a fost pornit iluminatul de Crăciun, iar Piața Bobâlna a devenit principalul punct de atracție pentru aproximativ 2500 de dejeni.

1 DSC_2274

Evenimentul „Magia Sărbătorilor” a debutat la ora 17.30, momentul punerii în funcțiune a ilumantuluiui festiv de Craciun nelăsându-se mult așteptat, în special de sutele de copii.

6 DSC_2256

Startul a fost dat de primarul Dejului, Costan Morar, prin binecunoscuta numărătoare inversă, ca mai apoi centrul orașului să fie invadat de miile de luminițe.

2 3

Atmosfera de poveste a fost întregită de prezența unor personaje din desenele animate, dar și de apariția lui Moș Crăciun, care prin prezența sa a adus multă bucurie celor mici și nu numai.„Magia Sărbătorilor” a culminat cu un impresionant foc de artifcii, care a fost aplaudat îndelung de către cei prezenți.

4 DSC_2491

magia DSC_2449

Tot aseară a fost inaugurat și pationoarul din Piața Bobâlna, iar iubitorii acestui sport au putut „proba” prima gheață din centrul orașului.

Foto: Zoltan Oprisan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*