PNL Dej şi-a prezentat candidatul pentru alegerile locale din 2016

PNL Dej şi-a prezentat candidatul pentru alegerile locale din 2016

Astăzi, 18 decembrie,la sediul Filialei Dej a PNL, în cadrul unei conferinţe de presă, a fost prezentat candidatul acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al municipiului Dej, la alegerile locale din 2016. Persoana desemnată este ing. Aurelian Mureşan, viceprimar în funcţie.

12387788_494600004052982_1892922183_n pnl1

Anunţul făcut astăzi, fiind un moment important pentru filiala dejeană a PNL, alături de candidatul desemnat şi liberalii dejeni, au fost prezenţi europarlamentarul Daniel Buda și senatorul Marius Nicoară, amândoi din cadrul conducerii PNL Cluj, deputatul Adrian Oros, consilierul județean Marius Mânzat, Dan Tarcea, președinte PNL Cluj-Napoca și Zoltan Coroian, secretar general PNL Cluj.
Totodată, prin aplicarea Hotărârii nr. 12 din 11 decembrie a Consiliului Național al PNL, potrivit căruia, candidații de primar ai PNL devin președinți unici ai organizațiilor locale din municipiile reședință de județ, municipiile, orașele sau comunele în care candidează, Aurelian Mureșan a devenit și președinte al PNL Dej. Până la emiterea acestei decizii, conducerea filialei a fost asigurată de co-președinții Marius Mânzat și Dan Gavrea.
Candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Dej, Aurelian-MuresanAurelian Mureşan, s-a înscris în partid în 2006, în anul 2012 devenind consilier local şi ulterior, viceprimar. Este membru al Comitetul Județean Executiv PNL Cluj, iar la nivelul organizației PNL Dej a ocupat funcţia de vicepreședinte. De profesie inginer, este căsătorit cu medicul stomatolog Violeta Mureşan şi are doi copii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*