Ștefan Hrușcă i-a colindat pe dejeni

Ștefan Hrușcă i-a colindat pe dejeni

DSCN0080Cel mai reprezentativ interpret de colinde din țara noastră, Ștefan Hrușcă a susținut aseară, 18 decembrie, un spectacol extraordinar la Dej.

Evenimentul, organizat de Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, în parteneriat cu Primăria Municipiului Dej și Protopopiatul Ortodox Român Dej, a debutat cu un șir de colinde interpretate de elevii corului Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Dej

Momentul apariției celui mai cunoscut colindător nu s-a lăsat mult așteptatat, iar în ropote de aplauze și-a facut apariția Ștefan Hrușcă.

Sala Sporturilor a fost ocupată la capacitate maximă, iar cei peste 700 de dejeni prezenţi au fredonat împreună cu artistul cele mai cunoscute colinde şi cântece, atmosfera fiind una impresionantă.

„Sunteți un public minunat. Mă uit la dumneavoastră cum cântați cu mine colindele și este atât de frumos. Privindu-vă îmi vine să va spun „Cântă-ți Dejule DSCN0090colindele”. Sunteți minunați. Va mulțumesc”, a spus Ștefan Hrușcă.

În finalul concertului, publicul i-a cântat lui Ștefan Hrușcă „La Mulți Ani!”, artistul sărbătorindu-și ziua de naștere la începutul acestei luni.

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*