S-a turnat ultimul strat de asfalt în cadrul proeictului european de modernizare a străzilor din Dej

S-a turnat ultimul strat de asfalt în cadrul proeictului european de modernizare a străzilor din Dej

DSC00306Asfaltarea celor 23 de străzi, pe o lungime de 26 km, din cadrul proiectului european de modernizare străzi,  s-a  încheiat ieri, duminică, 20 decembrie, cu strada Jichişului, unde au fost efectuate ultimele intervenţii de turnare a asfaltului, conform unui comunicat de presă.

În următoarea perioadă pe străzile din cadrul întregului proiect, acolo unde mai este nevoie, vor fi executate lucrări de montare a parapetelor, rigole de scurgere, trotuare şi vor fi efectuate marcajele corespunzătoare.

„ A fost o mobilizare totală, s-a pus mult suflet, s-a lucrat şi în zilele de sâmbătă şi duminică, timpul a fost favorabil şi iată că am ajuns aproape la finalizarea marelui proiect de modernizare străzi. Asfaltarea este încheiată, au fost folosite peste 100000 tone asfalt, asfalt produs şi distribuit, aici la Dej, de firma care a câştigat licitaţia, DSC00303Samus Construcţii. Retuşurile la proiect, avem posibilitatea să le realizăm până în luna iunie, a anului viitor, însă mulţumirea mea, este că într-un timp atât de scurt, 1 an şi 3 luni, am reuşit să modernizăm cele 23 de străzi din cadrul proiectului, un lucru atât de dorit şi aşteptat de dejeni”, a declarat primarul municipiului Dej, Costan Morar.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*