”Fii bun de Crăciun”, cuvintele care au mobilizat mulți oameni cu suflet bun

”Fii bun de Crăciun”, cuvintele care au mobilizat mulți oameni cu suflet bun

DSC08737-1024x768În perioadă premergătoare sărbătorii Nașterii Domnului, în Protopopiatul Dej, au fost intensificate activitățile pastoral-misionare, social-filantropice și culturale.

La îndemnul părintelui protopop Ioan Buftea, cuvintele ”Fii bun de Crăciun” au ajuns la sufletele oamenilor buni, care cu mic cu mare s-au mobilizat și au dăruit familiilor nevoiașe cu mulți copii și vârstnicilor singuri care își duc traiul la limita sărăciei, cadouri constând în alimente, îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică și jucării.

Mulțumiri preoților din Protopopiatul Dej care s-au implicat activ în desfășurarea acestei campanii, dar și copiilor de la școlile Mihai Eminescu și Avram Iancu din Dej, care la îndemnul profesoarelor Daniela Petrescu și Adina Silași s-au implicat activ și au arătat că sunt uniți și se pot mobiliza pentru a realiza mici bucurii semenilor lor”, conform siteului Protopopiatului Ortodox Dej.

DSC08767-1024x768De aceste daruri s-au bucurat și beneficiarii Serviciului de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Dej, primul serviciu social înființat de Asociația Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca filiala Dej.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*