Poliţişti dejeni premiaţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Cluj

Poliţişti dejeni premiaţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj

politia 1

Sfârşitul de an 2015 a fost marcat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, prin decernarea premiilor obţinute în cadrul competiției profesionale „Poliția în slujba comunității”.

Concursul organizat de IPJ Cluj are ca scop promovarea, recunoaşterea şi aprecierea profesionalismului, creativităţii şi acţiunilor inovatoare ale celor mai performante structuri ale instituţiei şi a celor mai merituoşi dintre poliţiştii inspectoratului. La actuala ediţie, a III – a, câştigătorii celor 9 secţiuni ale competiţiei au fost desemnaţi de către Consiliul de conducere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, cu unanimitate de voturi, după ce în prealabil s-au analizat toate propunerile şefilor de structuri şi subunităţi.

politia 4 politia 3

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în cadrul aparatului judeţean funcţionează un număr de 13 servicii, 4 birouri şi 2 compartimente independente, în plan operativ acestea având în coordonare birouri sau formaţiuni aflate în structura subunităţilor teritoriale de poliţie.

politia 6

Spre bucuria şi mândria dejenilor, între premiaţi se află Sectia 5 Politie Rurală Dej, la secțiunea Secția de Poliţie Rurală a anului 2015 şi Postul de Poliţie Comunal Căşeiu, la secțiunea Postul de Poliţie Comunal al anului 2015.

politia 7 politia 8

De asemenea, în cadrul secțiunii Ofițerul de Poliţie al anului 2015 a fost premiat ofițerul Ioan Crişan de la Compartimentul Criminalistic din cadrul Poliţiei Municipiului Dej.  

La festivitatea de premiere care a avut loc în data de 30 decembrie, alături de conducerea IPJ Cluj a participat şi prefectul judeţului, Gheorghe Vuşcan împreună cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

politia 2

Foto: Instituţia Prefectului judeţului Cluj

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*