Curs de „Comunicarea verbală și non-verbală”, la Dej

Curs de „Comunicarea verbală și non-verbală”, la Dej

Organizația Femeilor Social Democrate din Dej, îi invită toţi cei interesaţi, la o întâlnire cu psihologul Lucian Rogozan, în cadrul unui curs de „Comunicarea verbală și non-verbală”.
Evenimentul, va avea loc sâmbătă, 23 ianuarie, cu începere de la ora 11:00, şi se va desfășura la Restaurantul „Casa Selena” din Dej, strada Mioriței, nr. 1.

comunicare

Lucian Rogozan este un cunoscut psiholog din Cluj, având competenţe în psihologie şi psihoterapie pozitivă. Psihoterapia pozitiva este o metodă modernă de educaţie emoţională şi dezvoltare personală, aplicată în Occident cu rezultate remarcabile, care ia în considerare unicitatea individului.

În cadrul atelierului propus dejenilor, prezentarea se va axa pe comunicarea verbală şi nonverbală, vizând manifestarea dezinvoltă a personalităţii fiecăruia, în orice situaţie din viaţă, ceea ce îi va ajuta pe participanţi să se exprime mai bine, atât prin cuvinte, cât şi prin corpul lor (comunicare nonverbală).

Pentru detalii privind participarea la acest eveniment, puteţi contacta OFSD Dej la telefon 0744-646855 sau pe Lucian Rogozan la telefon 0742-523742.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*