Pacienţii, au cuvântul!

Pacienţii, au cuvântul!

Compania de comunicare medicală – Houston NPA – a lansat recent un portal prin intermediul căruia, pacienții diferitelor spitale din România pot să-și spună părerea despre calitatea spitalului, a medicilor care i-au tratat, dar și a confortului și curățeniei din aceste unități.

calitatespitale.ro_

Clasificarea spitalelor în funcție de opinia pacienților este larg răspândită în lume, rolul său fiind acela de a orienta pacientul către cel mai performant spital în care ar putea beneficia de îngrijiri de calitate, cât mai aproape de zona sa de rezidenţă, sau de a-i oferi o informație despre centrele de excelenţă care tratează anumite boli. Spitalele clasificate în topul celor mai bune, de obicei beneficiază de o atenție specială, inclusiv din partea decidenților.

Astfel, prin intermediul site-ului www.calitatespitale.ro, foşti sau actuali pacienţi, precum şi rudele sau prietenii acestora, au posibilitatea să răspundă la mai multe chestionare privind confortul, serviciile și personalul unității sanitare în care au fost internați sau în care au avut persoane apropiate internate.
Site-ul pune la dispoziția pacienților și posibilitatea de a transmite un mesaj conducerii spitalelor românești, mesaje al căror remitent este anonim, dar care ajung în adresele de email ale spitalelor și, ca o noutate, site-ul oferă și posibilitatea de a ”mărturisi” dacă s-a dat șpagă la doctori.

HBS Group este o firmă specializată de consultanţă şi optimizare în managementul medical, formată dintr-un grup de experţi şi companii cu care colaborează la diferite proiecte în domeniul managementului medical, atât în ţară cât şi în străinătate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*