Cel mai bătrân bărbat din lume se află în România şi are aproape 400 de ani!

Cel mai bătrân bărbat din lume se află în România şi are aproape 400 de ani!

Pregătirile pentru campania electorală de anul acesta au scos la iveală un nou record pentru ţara noastră. De azi, Teleormanul jupânului Liviu Dragnea are în sfârşit un motiv de mândrie. În comuna Necşeşti, cea mai saracă comună din Romania, a fost localizat cel mai bătrân bărbat din lume!

978x0 

În timp ce consultau listele electorale pentru a stabili numărul mult râvnitelor pungi electorale, autorităţile locale l-au descoperit pe cel mai longeviv alegător din lume, pe numele lui, Nelu Votangiu.

Bătrânul s-ar fi născut în comuna Necşeşti, în toamna anului 1622 şi, în ciuda faptului că nimeni nu îl cunoaşte şi nu l-a văzut vreodată, existenţa bărbatului este confirmată de prezenţa constantă a numelui său pe listele electorale. Ba mai mult, se pare că omul este un adevărat maestru în arta urnelor electorale. Deşi nu s-a prezentat niciodată la vreo secţie de vot, acesta a reuşit să voteze de ficare dată cu PSD.
„Nu este o noutate faptul că în Teleorman se află cea mai îmbătrânită populaţie din lume. O dovedesc listele electorale pline de oameni cu vârste de peste 200 de ani. Chiar dacă mulţi au plecat în lumea de dincolo, nu înseamnă că aceştia nu mai au dreptul să îşi aleagă conducătorii. Asta înseamnă discriminare şi la noi în comună nu se pune problema de aşa ceva”, a declarat primarul, în timp ce încărca câteva pungi roşii cu alimente într-o autoutilitară.

http://goo.gl/4vUcqs

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*