Dej: Cerc preoţesc şi premii pentru olimpici

Dej: Cerc preoţesc şi premii pentru olimpici

Cu prilejul sărbătoririi Sfinților Trei Ierarhi, sâmbătă, 30 ianuarie, preoții din Dej împreună cu credincioșii pe care aceștia îi păstoresc, s-au înfrățit în rugăciune la Biserica Parohiei Dej I, cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.

DSC08782

În cadru cercului, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu, răspunsurile la strană fiind date de către cântăreții bisericilor din Dej și de către un grup de teologi.
După cuvântul de învățătură rostit de către părintele protopop Ioan Buftea, au fost premiați elevii din municipiu care s-au calificat la olimpiada județeană de religie: Todoruț Denis Andrei, Horvarth Daiana Alexandra, Pop Claudia, Teocan Anca Larisa, Lador Oana Anastasia și Georgiu Vlăduț Cristian. Aceștia au primit în dar diplome și cărți.

DSC08788 DSC08790

De asemenea, au fost răsplătiți și profesorii care s-au ocupat de pregătirea lor: Șipoș Cristina, Silași Adina și Chirilă Marius, coordonați de către responsabilul de cerc pedagogic – prof. Petrescu Daniela.  „Roadele muncii lor aduc bucurie dascălilor, părinților, și implicit Bisericii noastre Ortodoxe” le-a transmis părintele Protopop celor prezenți.

DSC08795-1

La final, părintele Gavril Chirilă, secretarul Protopopiatului Dej, a mulțumit lui Dumnezeu pentru această zi înălțătoare, părinților și oficialităților, dar în mod deosebit credincioșilor care au luat parte la eveniment.

Foto: Protopopiatul Ortodox Dej

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*