Liber în Sala Polivalentă Cluj, la antrenamentele echipei Romania Fed Cup Team

Liber în Sala Polivalentă Cluj, la antrenamentele echipei Romania Fed Cup Team

Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu și Raluca Olaru sunt la Cluj și se antrenează împreună cu Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României.

halep

Ajunsă prima în Ardeal, pentru meciul România – Cehia, Simona s-a şi apucat de antrenamente, aşa cum, de altfel, a şi scris pe Facebook: ”Let’s start!”. Duminică seară au ajuns la Cluj-Napoca şi Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raaluca Olaru şi Alina Tecşor.
”Suntem pregătite să aducem suporterilor o bucurie în suflet. Este un mare avantaj să o avem pe Simona Halep în echipa noastră, dar să nu uităm că şi Cehia are o echipă puternică, cu jucătoare din primele zece, deci cumva şansele sunt egale. Chiar dacă Safarova nu vine, jucătoare precum Kvitova sau Pliskova compensează această lipsă a ei”, a fost mesajul de încurajare al Alinei Tecşor, care se bucură că acest meci va avea loc la Cluj-Napoca: ”Există presiune dar, totodată, există un atu că jucăm acasă. Ne-am dorit să jucăm acasă şi, mai ales, la Cluj, în faţa unui public bun. Sper să ne ajute”.

Clujenii, şi nu numai, sunt invitați de Federaţia Română de Tenis, să fie alături de Romania Fed Cup Team la antrenamentele care au loc zilnic, începând cu ora 10, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.
Mai multe informații pe paginile:
http://fb.com/polivalentacluj

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*