Sondaj vs. dezbatere: supermarket cu parcări subterane fără cheltuieli din banul public!

Sondaj vs. dezbatere: supermarket cu parcări subterane fără cheltuieli din banul public!

Cercetarea privind situaţia blocului V03, demarată sâmbătă, 30 ianuarie, de Primăria Municipiului Dej s-a încheiat ieri, 4 februarie, la ora 17:00.
În cadrul ei un număr de 1838 dejeni au răspuns chestionarului, online sau direct.

DSC_3811 DSC_3832

Un număr de 1036 dejeni au completat chestionarul online, iar 802 au completat chestionarul direct, dintre care 752 în cadrul întâlnirilor directe cu cetăţenii, pe care primarul municipiului Dej împreună cu personal din cadrul primăriei, le-a avut în cartierul Dealul Florilor, iar 50 chestionare au fost completate direct la Registratura Primăriei.
Toate chestionarele completate atât online cât şi direct au fost centralizate după încheierea cercetării.
Din totalul de 1838 respondenţi , 80% respectiv 1461 şi-au exprimat opţiunea ca în zona blocului V03 să fie construit un supermarket cu parcare subterană, fără cheltuirea banului public. Rezultatele finale și complete sunt următoarele:

Daţi click pe imagine!
Daţi click pe imagine!
Daţi click pe imagine!
Daţi click pe imagine!

„În urma eforturilor făcute în ultimii ani, pentru a găsi soluţii de deblocare a situaţiei blocului V03, atât cu Ministerul de Interne cât şi cu cei doi cumpărători de spaţii în blocul V03 şi a discuţiilor cu cetăţenii, am adus în actualitate situaţia blocului, pentru care există premisele de a fi rezolvată.

În acest sens m-am angajat la demararea unei consultări mai largi cu dejenii, una administrativă, pentru a putea lua decizia în acord cu doleanţele lor. Mulţumirea mea este că dejenii au răspuns pozitiv, participând în număr mare la sondaj. Pe lângă chestionarele care au fost completate online, în toată această săptămână am avut întâlniri directe cu cetăţenii, fiind în mijlocul lor, împreună cu personal din cadrul Primăriei Municipiului Dej.

DSC_3758 DSC_3818

În cadrul acestor întâlniri şi discuţii directe cu cetățenii, m-am bucurat că soluţia conturată de mine, este și dorinţa majorităţii dejenilor care au completat chestionarele, pentru că în calitate de primar şi iniţiator al acestui proiect mi-am dorit şi îmi doresc să luăm cea mai bună decizie pentru dejeni. Subliniez faptul că această consultare a fost făcută cu maximă responsabilitate şi corectitudine, aspecte care pot fi verificate atât online cât și în chestionarele completate direct care au date de identificare și semnătură și pot fi puse la dispoziție în original, oricând” – se arată în comunicatul semnat de primarul Morar Costan.

print screen cercetare  V03

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*