Două firme din Dej, sponsori la „Festivalul Pereților de Gheață”

Două firme din Dej, sponsori la „Festivalul Pereților de Gheață”

În acest weekend (5-7 februarie), firmele dejene Vobiscum Imprimeria şi Pronutrition au participat în calitate de sponsori la „Festivalul Pereților de Gheață”, eveniment organizat de Salvamont Vlădeasa Cluj, Primăria Mărgău și Parcul Natural Apuseni.

vob6 vob7

Desfăşurat în splendida locație de la Cascada Vălul Miresei din Răchițele, a doua ediţie a festivalului (după 11 ediţii de „Cupa Răchiţele”) s-a adresat atât iubitorilor de sporturi extreme, cât şi iubitorilor naturii, prezenţi în număr mare. Sportivii pasionați ai escaladelor pe gheață au avut ocazia să-şi testeze limitele căţărându-se pe peretele din vecinătatea cascadei, în timp ce competiția de explorare a 10 trasee de dry tooling a avut loc pe pereții de stâncă ai Văii Stanciului.

vobiscum3 vobiscum

Felicitări organizatorilor şi sponsorilor (Vobiscum Imprimeria, Pronutrition, Gravity, Altisport, Bicar), Clubului Alpin Român (organizator al cupei CAR la Dry Tooling) și partenerilor media (TVR, Radio România Cluj, Zile și Nopți), pentru implicarea și suportul oferit în buna desfăşurare a acestui eveniment. Eveniment care, evident, s-a încheiat cu ă festivitate de premiere şi un magnific foc de tabără!

vobiscum2 vob5

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*