Întâlnire cu IMPACT, la Cluj

Întâlnire cu IMPACT, la Cluj

impactElevi şi profesori din toată ţara – voluntari în cadrul programului IMPACT al Fundaţiei Noi Orizonturi, şi-au dat întâlnire la Cluj, în perioada 8-12 februarie, în cadrul unui eveniment cu invitaţi ai mediului ONG şi antreprenorial din Cluj. Voluntarii au ocazia să discute despre rezultatele obţinute prin implicarea lor în comunitate şi să înveţe lucruri noi, pe care le pot face pentru a aduce o schimbare în bine în jurul lor.

Astăzi, 11 februarie, începând cu ora 17:30, cei peste 45 de voluntari IMPACT veniţi la această întâlnire naţională vor participa alături de alţi aproape 100 de voluntari IMPACT din Cluj la un exerciţiu de civism în centrul oraşului. Tema acestei acţiuni urmează să fie aleasă de comun acord de participanţii la eveniment, dar are în vedere implicarea elevilor în acţiuni de voluntariat care să îi ajute cu adevărat în dezvoltarea lor ca adulţi responsabili.

Invitaţii care le vor împărtăşi din experienţa lor voluntarilor IMPACT, în diferitele sesiuni ale evenimentului, sunt Laura Alicu (Centrul de Resurse pentru Comunitate), Raimonda Boian (O masă caldă), Cornel Marian Hoza (Beard Brothers), Ștefan Roman (specializat în managementul riscului de dezastru și președinte al Clubului de Cicloturism Napoca), Saul Pop (fotograf la „Hoinar de Cluj” şi fotoreporter la „Monitorul de Cluj), se arată într-un comunicat remis presei.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului „Conectează-te la comunitate!”, finanţat prin granturile SEE, 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*