Un nou candidat pentru Primăria Dej: Sebastian Lazin

Un nou candidat pentru Primăria Dej: Sebastian Lazin

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, președinte al Partidului Mișcarea Populară, s-a întâlnit sâmbătă, la Cluj-Napoca, cu membrii clujeni ai formațiunii.
Cu acest prilej, Traian Băsescu a declarat că Emil Boc este candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca în cadrul localelor din vară, alungând astfel speculațiile potrivit cărora edilul ar candida din partea Mișcării Populare.

băsescu cluj2 Basescu Cluj

Președintele PMP a mai afirmat că este sigur pe faptul că Emil Boc va fi totuși un candidat ”fair-play” față de PMP – de la care așteaptă un scor de 12-15% la următoarele alegeri. Liderii clujeni ai PMP, deputatul Adrian Gurzău și consilierul județean Rareș Rusu sunt, la rândul lor, încrezători în forțele PMP pentru alegerile locale deși concurează contra lui Emil Boc.

În cadrul întâlnirii de sâmbătă au fost anunţaţi şi ceilalţi candidaţi nominalizaţi pentru funcţiile de primari din localităţile judeţului Cluj.
Pentru Dej, candidatul desemnat este preşedintele filialei locale a PMP, Sebastian Lazin care, referindu-se la intrarea sa în cursa pentru câştigarea primăriei, a precizat: „Aşa cum am promis când am demisionat din funcția de consilier local, mi-am anunțat o nouă candidatură. De aceasta data pentru funcția de primar. Mulțumesc tuturor celor care mă susțin și sunt convins că numărul lor va crește. Mișcarea Populară Dej, prin candidații ei, reprezintă alternativa celor nemulțumiți de actuala administrație și un motiv bun pentru cei 50% din oamenii care nu merg la votare”.

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*