SONY DSC

Lucrări de amploare în Piaţa Bobâlna din Dej – Video

DSC_4492

Conform unui comunicat de presă, în această perioadă în Piaţa Bobâlna se desfăşoară ample lucrări la reţeaua electrică subterană. Intervenţiile se realizează în cadrul a două proiecte.

„Introducerea în subteran în toată zona centrală a cablajelor de la reţelele de curent slab( UPC, Orange, Vodafone, RCS- RDS, TELECOM, reţele speciale fibră optică transmitere de date)”, în anul 2015 astfel de operaţiuni fiind făcute pe străzile adiacente centrului: Mihai Eminescu, Crişan, Gutinului, Mioriţei, Ştefan cel Mare, Piaţa Lupeni, intersecţie Biserica Reformată(Strada N.  Iorga).

SONY DSC

„Creşterea Siguranţei în Alimentarea cu Energie  Electrică a zonei centrale a municipiul Dej” prin construirea unui post de transformare subteran în Parcul Mic, post ce va asigura un spor suplimentar de putere şi suplimentarea cablurilor de alimentare a zonei centrale. Investiţia are ca scop eliminarea problemelor de alimentare cu energie electrică a consumatorilor din zona centrală şi adiacentă, având în vedere că anterior au fost înregistrate numeroase căderi de tensiune.

Intervenţiile se realizează prin pozări la nivelul trotuarelor, prin executarea a 3 traversări ale străzilor, au ca termen de finalizare prima parte a lunii martie, respectiv 10 martie şi vor fi urmate de refacerea trotuarelor,bordurilor şi carosabilului.

DSC_4522Sunt două lucrări mari care trebuiau realizate în zona centrală, pentru a putea asigura atât eficienţa reţelei energetice cât şi estetica centrului. Am solicitat celor două firme executante să lucreze cu responsabilitate şi să se încadreze în termele stabilite, astfel încât disconfortul să fie pe o perioadă cât mai scurtă şi aşa cum am promis, după finalizarea lucrărilor subterane, vom  intra  la reabilitarea carosabilului,  iar de sărbătorile Pascale în  toată Piaţa Bobâlna să fie refăcute trotuarele şi străzile asfaltate”, a precizat primarul Dejului, Costan Morar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*