Dragonii Transilvani, misiune îndeplinită!

Dragonii Transilvani, misiune îndeplinită!

Misiune îndeplinită – pentru militarii Batalionului 811 Infanterie Protecţia Forţei „Dragonii Transilvani” Dej. Astăzi, 03 martie, pe Aeroportul Militar din Câmpia Turzii a avut loc ceremonia de primire a militarilor și a Drapelului de Luptă aparținând Batalionului 811 Infanterie Protecţia Forţei „Dragonii Transilvani”, batalion comandat de locotenent-colonelul Adrian Costaru.

1 2

3 6

Batalionul a participat cu un efectiv de 420 militari, în perioada august 2015 – martie 2016, în cadrul misiunii “RESOLUTE SUPPORT”, în provincia Kandahar, Afganistan.

La ceremonia de primire au participat locţiitorul comandantului Diviziei 4 Infanterie “Gemina”, general de brigadă Adrian Ciolponea, locţiitorul comandantului Brigăzii 81 Mecanizată, colonel Ioan-Marian Cristurean, militari din comandamentul Diviziei 4 Infanterie, din Brigada 81 Mecanizată și din Batalionul 811 Infanterie, dar și un grup de elevi de la “Grupul Tinerilor Voluntari” din Câmpia Turzii (elevii le-au trimis militarilor dejeni scrisori, desene și mesaje de încurajare, pe timpul desfășurării misiunii).

5 4

În cadrul activității, membrilor “Grupului Tinerilor Voluntari” le-au fost înmânate, din partea militarilor dejeni, Certificate de apreciere, – “Prieten al DRAGONILOR TRANSILVANI”.

7

Locţiitorul comandantului Diviziei 4 Infanterie “Gemina”, general de brigadă Adrian Ciolponea i-a felicitat pe militari pentru modul exemplar în care și-au dus la bun sfârșit misiunea și pentru că s-au întors în echipă completă acasă.
Bine ați venit acasă dragi camarazi!

Divizia 4 Infanterie Gemina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*