PSD şi-a anunţat candidaţii pentru primăriile: Mica, Vad şi Unguraş

PSD şi-a anunţat candidaţii pentru primăriile: Mica, Vad şi Unguraş

Astăzi, 4 martie, la sediul PSD Dej a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă, lansarea candidaţilor pentru primăriile comunelor Mica, Vad şi Unguraş. La eveniment au fost prezenţi preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, primarul municipiului Dej, Costan Morar, consilierul judeţean Vasile Sălătioan şi deputatul Cornel Itu, gazda reuniunii, căruia i-a revenit şi sarcina prezentării candidaţilor.

DSCF4838 DSCF4841

Referindu-se la cei trei social democraţi înscrişi în cursa alegerilor – Tiberiu Zelencz (Mica), Ioan Ispan (Unguraş) şi Nicolae Mureşan (Vad) – Cornel Itu a ţinut să sublinieze că este vorba despre „oameni tineri care doresc să facă ceva concret şi durabil pentru concetăţenii lor”, asigurându-i de tot sprijinul organizaţiei locale a PSD şi al său personal.

La rândul său, Remus Lăpuşan a reiterat ideea promovării unor candidaţi tineri, atât în ce priveşte primăriile cât şi listele de consilieri locali care vor fi făcute publice după data de 15 martie. Potrivit liderului PSD Cluj, nominalizările au fost în prealabil discutate şi analizate, o pondere semnificativă în definitivarea acestora ocupând proiectele fezabile şi cu impact pentru oameni, susţinute de candidaţi.

Pe lângă prezentarea celor trei candidați, au fost expuse şi câteva din obiectivele de amploare urmărite de PSD la nivelul judeţului Cluj, cu referire la cele deja realizate sau în curs de finalizare, dar şi la cele care urmează să fie demarate în viitorul apropiat.

DSCF4843

La finalul conferinţei de presă, candidații celor trei primării din zona Dej au dat asigurări că se vor implica cu toată energia în gospodărirea comunelor cărora le aparţin, mulţumind totodată pentru sprijinul primit din partea organizaţiei judeţene şi dejene de partid şi, nu în ultimul rând, pentru încrederea ce li se acordă.

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*