Gala Premiilor THE  WOMAN 2016

Gala Premiilor THE WOMAN 2016

Peste 500 de manageri, antreprenori, administratori și tinere antreprenoare interesate de dezvoltarea personală și profesională din România au participat joi seara, la cea de-a V-a ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman, un eveniment de referință pentru leadershipul feminin. La finalul zilei, zece doamne au fost premiate în cadrul Galei Premiilor The Woman, gală ce a avut loc în premieră la Cluj-Napoca.

the-woman

Participantele au fost prezente pe durata întregii zile la dezbateri, prezentări și workshop-uri pe teme precum antreprenoriat, management, crearea imaginii personale și au aflat ce stă în spatele succesului celor 15 femei lider invitate ca speakeri. Agenda evenimentului a cuprins o dimineață dedicată workshop-urilor, urmată de sesiuni de dezbateri axate pe viața unui lider, pașii spre succesul în business, importanța brandingului personal și sursele de finanțare a businessului.Oana Toiu

Conferința de Leadership Feminin The Woman a inclus şi expoziția interactivă intitulată „Arta mai aproape de oameni”, care urmărește să aducă oamenii mai aproape de arta frumosului, fiind expuse aproximativ 30 de lucrări de artă.

Moment mult aşteptat, Gala Premiilor are ca scop, în fiecare an, recunoașterea și promovarea femeilor, manageri, lideri de opinie sau antreprenori, femei cunoscute la nivel internațional, care s-au implicat activ în comunitate și care au reușit să își atingă obiectivele profesionale.

Câștigătoarele The Woman sunt:

În cadrul categoriei The Woman Romanian Brand Award:

Inspirational Woman of the Year – Rucsandra Hurezeanu
The Woman Transylvania CEO of the Year Award – Sînziana Maioreanu

The Woman Health & Wellbeing Award: Larisa Petrini
În cadrul categoriei The Woman Life Career Award – Maia Morgenstern

În cadrul categoriei The Woman Entrepreneurship Award:
Business Woman of the Year– Mirela Bucovicean

The Woman Personal Branding Award – Andreea Raicu
The Woman Journalist of the Year Award  – Paula Herlo
The Woman CSR Award – Caroline Fernolend
The Woman Education Award – Mentor of the Year – Amalia Sterescu
The Woman Innovation Award – Alida Timar-Gabor

Printre criteriile de selecție s-au numărat activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal şi rezultatele financiare obținute.

the woman

Conferința de Leadership Feminin The Woman a fost moderată de către Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON România&Moldova), în timp de prezentarea Galei Premiilor a revenit lui Constantin Trofin (Realizator TV) și Ninei Moldovan (CEO Liberty Technology Park).

Despre evenimentul organizat de Libero Events, găsiţi detalii pe site-ul www.thewoman.ro.

Foto: Oana Ţoiu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*