La „Şcoala Altfel”, elevii sunt sfătuiţi să viziteze Muzeul de Locomotive din Dej-Triaj

La „Şcoala Altfel”, elevii sunt sfătuiţi să viziteze Muzeul de Locomotive din Dej-Triaj

Săptămâna Şcoala Altfel poate deveni un prilej de călătorie cu trenul! CFR Călători a făcut un anunţ de natură să-i intereseze, deopotrivă, pe elevi, dascăli şi părinţi.

tren

Săptămâna Şcoala Altfel este marcată în perioada 18-22 aprilie 2016: „CFR Călători vine în întâmpinarea părinţilor şi a cadrelor didactice şi propune pentru această săptămână călătoriile individuale sau de grup ale copiilor, pe distanţe scurte, la alegere”.

CFR vine şi cu o recomandare pentru pasionaţii de trenuri care ar putea vizita: Muzeul CFR din Bucureşti, Muzeul locomotivelor de la Dej, Muzeul locomotivelor cu abur de la Reşiţa, Muzeul locomotivelor cu abur de la Sibiu, expoziţia „Mic Muzeu CFR” din gara Bistriţa.

Grupurilor de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, li se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv însoţitorii (o persoană la 10 copii).

„Reducerile pentru elevi de până la zece ani se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online” – se mai precizează în comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*