WRESTLING  à la Cluj!

WRESTLING à la Cluj!

Pasionaţii acestui sport mai mult spectaculos decât periculos vor avea ocazia să vadă luptându-se în ring  şase wrestleri europeni. Aceştia vor evolua într-un show de zile mari organizat la sala Clujana Festa din Cluj-Napoca.

afis.w2

Povestea competiţiei de wrestling ce va avea loc în data de 19 martie, de la oa 18.00 începe de la pasiunea unui elev clujean pentru wrestling. Marian Toader (17 ani) urmărea şi urmăreşte cu plăcere şi acum luptele difuzate de posturile de televiziune, în care wrestlerii îşi arată abilităţile în show-uri de mare anvergură.

Marian Toader & Bernard
Marian Toader & Bernard

Doar că acum a trecut de la a colecţiona figurile cu wrestleri, la a organiza o adevărată competiţie, chiar în oraşul lui. Împreună cu familia şi prietenii, au pus mână de la mână şi idee lângă idee şi a pus la cale show-ul de lupte.

“Wrestlingul e o artă. E ca un balet violent. Practic, luptătorii învaţă nişte manevre pe care le aplică repetat pentru ochiul publicului, pentru a-I trimite acasă cu un sentiment unic, pe care numai la un show de wrestling îl pot trăi”, spune Marian Toader, pasionatul organizator al evenimentului.

afis.w La show-ul din 19 martie din Cluj-Napoca cei care vin la sala Clujana Festa de pe strada Tăbăcarilor 15 C îi vor putea vedea pe Bernard Vandamme – Belgia, Icarus – Ungaria, Jimmy Gavroche – Franţa, Dover – Ungaria, Sara Elektra – Finlanda şi Audrey Bride – Ungaria. Va fi un show de lumină, culoare, sunet şi bună dispoziţie, spun organizatorii. Wrestlerii vor lupta pentru titlul la categoria grea Romanian Pro Wrestling.

Un show de wrestling presupune acţiune, în primul rând. Acest lucru promit organizatorii evenimentului de la Cluj. Aceştia spun că  vor să promoveze sportul numit wrestling în România. Sunt aşteptaţi peste 400 de participanţi la acest show live. Costul unui bilet este de 20 de lei. Acestea pot fi cumpărate atât de pe biletmaster.ro, cât şi de la sala Clujana Festa, în ziua evenimentului.

Citeşte şi interviul cu Marian Toader pe:
http://radiocluj.ro/2016/03/07/primul-show-de-wrestling-in-cluj/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*