În cadrul lucrărilor din centrul oraşului, s-a instalat postul de transformare subteran în Parcul Mic

În cadrul lucrărilor din centrul oraşului, s-a instalat postul de transformare subteran în Parcul Mic

Proiectul „Creşterea Siguranţei în Alimentarea cu Energie Electrică a zonei centrale a municipiul Dej” este în plină desfăşurare. În acest context, în cursul zilei de joi, 17 martie, a fost amplasat în Parcul Mic, postul de transformare subteran, se specifică în comunicatul trimis presei. Postul va asigura un spor de putere pentru zona centrală, de la el fiind distribuite cabluri suplimentare de alimentare cu energie electrică pe trei laterale ale parcului, prin traversări ale străzilor.

DSC_7584 DSC_7665

Lucrarea se desfăşoară în paralel cu introducerea în subteran la nivelul trotuarelor din zona centrală, a cablajelor de la reţelele de curent slab( UPC, Orange, Vodafone, RCS- RDS, TELECOM, reţele speciale fibră optică transmitere de date).

DSC_7677 DSC_7692

Ambele investiţii se apropie de finalizare, se lucrează la pavarea trotuarelor şi s-a demarat acţiunea de frezare a carosabilului, pentru ca ulterior toată zona centrală să fie asfaltată. Pe perioada lucrărilor vor fi restricţii de circulaţie pe segmentele în care se intervine.

DSC_7700 (2) DSC_7763

„Lucrările din Piaţa Bobâlna reprezintă faza finală a lucrărilor din zona centrală şi adiacentă a municipiului, pe străzile din zona adiacentă fiind realizate canalizările pluviale, introducerea cablajelor în subteran, pavarea trotuarelor şi asfaltarea carosabilului. În piaţa centrală partea de infrastructură subterană fiind aproape finalizată, se lucrează intens la pavarea trotuarelor, frezarea asfaltului de pe partea carosabilă, astfel încât înainte de mijlocul lunii aprilie să fie finalizată, prin asfaltare, investiţia de modernizare a infrastructurii centrului municipiului” – a precizat primarul Costan Morar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*