Concurs pentru elevii pasionaţi de limba engleză

Concurs pentru elevii pasionaţi de limba engleză

Ești pasionat de cultura britanică? Visul tău este să vizitezi Anglia? Ai intre 10 şi 17 ani? Do you speak, think and breathe in English?  Hurry up! Doar până pe 31 martie 2016 te mai poți înscrie în concursul Mirunette Language Competition! Premiul cel mare consta în 2 tabere de vara de două săptămâni în Marea Britanie!

mirunette
Concursul este GRATUIT şi, datorită parteneriatului cu Ministerul Educației şi Inspectoratul Școlar, este la nivel NAŢIONAL iar înscrierea se face ONLINE! Nimic mai simplu!

Cine poate participa? Toţi elevii cu vârste între 10-17 ani, din întreaga ţară!
Înscrierile se fac online, prin completarea unui scurt formular si îndeplinirea unor condiții simple. Încrie-te aici: www.mirunette.ro/concurs/inscriere-etapa-I

 După ce vor fi parcurse cele 3 etape de concurs, câștigătorii vor fi anunțați la Festivitatea de Premiere din 4 Iunie 2016, la Clubul Țăranului, in incinta Muzeului Național al Țăranului Român (Str. Monetăriei, Nr. 3, Sector 1, București).

Ce alte premii mai poţi câştiga? Examene gratuite Cambridge sau IELTS de la British Council, biciclete de la Biciclop, cărţi de la Editura Humanitas, cărţi în limba engleză de la Libraria Engleza Anthony Frost, bilete la film de la Cinema City, 2 sejururi la hotelul de 5 stele Club Austria din Buşteni, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, cursuri de olărit şi pictură pe ceramică oferite de Art Time, 1 weekend la pensiunea de 4 stele VilaQ din Văratec, Neamţ, cursuri de training in IT, Public Speaking sau MBA de la Clever Children, legitimaţii de student/elev international ISIC şi alte premii surpriză!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*