„Alege viaţa” -concurs de educaţie rutieră pentru liceenii din Dej

„Alege viaţa” -concurs de educaţie rutieră pentru liceenii din Dej

Liceenii din Dej au participat săptămâna trecută, vineri, la o nouă ediţie a concursului de educație rutieră „Alege viaţa”, desfășurat în cadrul campaniei naționale de prevenire a accidentelor de circulație, derulată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

rutier1_800x634 rutier5_800x600

Organizat în parteneriat cu Poliția Muncipiului Dej – Biroul Rutier concursul a reunit elevi de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, Liceul Tehnologic ”Someș”, Liceul Tehnologic ”Henri Coandă”, la final, alături de organizatori şi sponsori fiind prezenţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

rutier3_800x497 rutier8_800x497

Cei mai buni, dintre cei mai buni concurenţi au fost recompensaţi cu premii constând în: 10 locuri gratuite la școala de șoferi, pentru obținerea permisului de conducere categoria ”B” (oferite de SC Vasrom SRL Dej și SC AutoBamse SRL Dej) și 30 de locuri pentru o excursie de patru zile la Băile Hajduszoboszlo – Ungaria, cu cazare și transport (oferite de SC M&V Hollydays SRL, prin Vali Cîmpan).

În ce priveşte clasamentul general pe licee, cele mai bune rezultate le-a obținut Liceul Teoretic „Al. Papiu Ilarian”, urmat de Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși” și Colegiul Naţional „Andrei Mureșanu”.

Foto: Adrian Sălăjan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*