Drumul dintre Chinteni şi Recea Cristur va trece la CNADNR

Drumul dintre Chinteni şi Recea Cristur va trece la CNADNR

Liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan a anunţat, că va propune Consiliului Judeţean Cluj să facă demersuri pentru trecerea drumului 109 A Chinteni-Recea Cristur în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

cluj-drumuri

În acestă perioadă sunt foarte multe discuţii privind faptul că CNADR-ul preia mai multe drumuri judeţene în administrare. Sunt discuţii la nivel de ministere şi în acest context, o să le propun colegilor mei din Consiliul Judeţean să avem o discuţie pe această temă şi în final să avem un proiect de Hotărîre de Consiliu Judeţean prin care să discutăm ca drumul judeţean care pleacă din Chinteni şi ajunge la Recea Cristur să treacă în administrarea CNADR”, a declarat preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Social democratul a explicat că prin preluarea de către CNADNR, acest drum ar putea fi modernizat şi întreţinut mult mai bine. Liderul PSD Cluj, care deţine şi funcţia de consilier judeţean, a menţionat că localităţile care sunt străbătute de această şosea au cunoscut în ultimii ani o dezvoltare mai lentă din cauză că infrastructura rutieră de aici a fost neglijată. Lăpuşan a arătat că modernizarea DJ 109 A ar da alte perspective acestor localităţi. „Spre deosebire de alte zone din judeţ, zona Chinteni, Vultureni, Recea Cristur a avut o dezvoltare mai slabă. Prin modernizarea dumului care străbate aceste comune s-ar permite dezvoltarea acestor sate şi ar duce la o serie de investiţii în zonă”, a spus liderul social democrat.

Sursa: Ziarul Făclia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*