Târgul de Cariere Cluj Global, ediția 20 !

Târgul de Cariere Cluj Global, ediția 20 !

Timp de 4 zile 100 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Global și în IT.
Târgul de Cariere Global, are loc marți și miercuri, în 29 și 30 martie, la Sala Polivalentă din Cluj.
Candidații vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.targul-de-cariere
Posturi sunt disponibile în sectoare precum IT&Software, inginerie, turism, HR, marketing, financiar, administrativ, relații cu clienții, retail, auto&automotive, vânzări, producție.

Astfel, Compania Arvato Bertelsmann recrutează pentru posturi în domeniul relației cu clienții și caută printre altele vorbitori de engleză, germană, suedeză, finlandeză, norvegiană, Emerson are disponibile 25 de poziții în Oradea, iar Genpact caută noi angajați, pe lângă cei 60.000 existenți acum la nivel internațional.

Lidl, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, îi așteaptă pe tinerii ambițioși să se înscrie în Campionatul de Management LIDL, un program de Management Trainee de 12 luni.

Angajări la Târgul de Cariere (TdC) din 29 și 30 martie fac și companiile Absolute Jobs, din domeniul recrutării, Bombardier, companie din sectorul serviciilor, Bosch, grup prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi care numără aproximativ 3.000 de angajaţi, Bosch Rexroth, din domeniul producției care caută în special ingineri. În plus, recrutări fac companiile buw și E.ON Services din sfera serviciilor, CSI România din producție&tehnică.

Kaufland recrutează la Târgul de Cariere Cluj Global șefi de departament, asistenți manager, trainee logistică și manageri de proiect, în timp ce angajări importante se fac și la McDonald’s, Office Depot, Porsche Engineering, Steelcase, Sykes și Welocalize.
În plus, participanții pot beneficia de consultanță în carieră, de internshipuri în țară și străinătate și pot participa la un concurs la care pot câștiga un smartwatch LG.

Târgul de Cariere în IT, joi și vineri, la Polivalentă

La Târgul de Cariere în IT, pasionații și specialiștii în tehnologia informației sunt așteptați, joi și vineri, cu oportunități de joburi, internshipuri și concursuri. Astfel, compania Accesa are disponibile peste 25 de posturi precum QA Engineer, Frontend/Web Developer, SharePoint Developer, Java Developer, Linux DevOps, Business Analyst și altele.

La rândul ei, recrutări la Târgul de Cariere în IT face compania Intacct Development, care caută specialiști cu cel puțin 5 ani de experiență.

Compania Accenture caută personal atât cu experiență, cât și juniori sau persoane care vor să urmeze un internship în vară.

Bosch are disponibile 70 de poziții, în timp ce Coresystems Software vrea să angajeze AngularJS TypeScript Engineer. Candidații care participă la Târgul de Cariere în IT joi și vineri vor avea ocazia să se întâlnească și cu reprezentanții companiei Emerson, care recrutează pentru unitatea din Oradea.

Accesul pentru candidați este gratuit atât la Târgul de Cariere Cluj Global și la Târgul de Cariere în IT, cât și la seminariile și competițiile din cadrul celor două evenimente.

Detalii pe: http://www.targuldecariere.ro/cluj-global/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*