Rechemare la Detaşamentul de Pompieri Dej

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj demarează procedura de încadrare a 20 de posturi vacante la nivelul unității noastre. Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiţeri în rezervă ce îndeplinesc condiţiile necesare, în vederea rechemării în activitate, în conformitate cu art.40, lit.c) din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne – se arată în comunicatul distribuit presei. Foto (c) erke.ro

Astfel, ne adresăm celor care au mai făcut parte din echipa salvatorilor dedicaţi misiunilor specifice situaţiilor de urgenţă şi care doresc să se pună din nou, în slujba cetăţenilor. Posturile vacante, conform analizei privind necesarul operativ, sunt de subofiţer operativ principal și se regăsesc la:

Detaşamentul de Pompieri Dej – 2 posturi;
Detaşamentul de Pompieri Turda – Garda nr. 1 de intervenţie Turda – 9 posturi, la Garda nr. 2 de intervenţie Băişoara – 1 post;
Detaşamentul de Pompieri Huedin – 7 posturi;
Secţia de Pompieri Colina (Cluj-Napoca – cartierul Mănăstur) – 1 post.

Depunerea cererilor de înscriere la concurs se face începând cu data de 01.04.2016 până vineri 08.04.2016, conform prevederilor legale, iar procedura privind concursul se poate consulta pe pagina de web oficială a ISU Cluj.

Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare a candidaţilor, vor putea fi obţinute, începând cu data menţionată, direct de la structurile de resurse umane ale unităţilor care organizează concursurile sau accesând link-ul:

http://www.isucj.ro/index.php/auxiliare/resurse-umane/cariera/concursuri/437-concurs-pentru-rechemare-in-activitate

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE – ISU CLUJ

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*