Sute de dejeni, alături de micuțul Andrei – Video

Sute de dejeni, alături de micuțul Andrei – Video

_DSC0030Sala Sporturilor din Dej a devenit neîncăpatoare pentru sutele de dejeni care au participat aseară la un concert de pricesne. Organizat în scop caritabil de către Protopopiatul Ortodox Dej și Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, alături de Asociația ”Marsala Life”, concertul a venit în sprijinul lui Andrei Fagea, un băiețel care la numai patru și jumătate suferă de o formă rară de epilepsie.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de protopopul Dejului, preotul Ioan Buftea, urmată de cuvântul și binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului.

Pentru micuțul Andrei și publicul prezent au fost interpretate de către Cornelia Goția, Marius Ciprian Pop și Cristian Pomohaci, unele dintre cele mai frumoase și_DSC0055 cunoscute pricesne.

Solidaritatea și-a spus încă o data cuvântul la Dej. Oameni cu suflet mare, impresionați de povestea lui Andrei au dorit sa-i fie alături și doneze bani pentru operația la care urmează să fie supus la Paris. Suma rezultată în urma concertului este de 27 de mii lei.

DSCN9947La mijlocul lunii mai, Andrei împreună cu părinții săi vor pleca în Franța, unde micuțul va suferi o intervenție chirurgicală pe creier, a cărei costuri ajung la 42.000 de euro.

La finalul concertului de pricesne, Ramona Fagea, mama lui Andrei a dorit să mulțumească tuturor celor care le-au fost alături și să adreseze rugamintea ca în ziua de 24 mai, fiecare dintre noi să fim măcar pentru o clipă cu gândul la Andrei.

Cei care doresc să îl ajute pe Andrei pot să facă donații în conturile:

RO79BTRLRONCRT0097639502 – RON 

RO56BTRLEURCRT0097639501 – EURO

 (Fagea Ramona Cătălina)

Video: Cornel Pop – StudiouDej -YouTube

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*