Cupa Presei la Tir, ediţia de primăvară

Cupa Presei la Tir, ediţia de primăvară

Anticipând sărbătorirea Zilei Forțelor Terestre, Garnizoana Dej a organizat pentru jurnaliştii din Dej şi Gherla, tradiţionala competiţie de tras cu arma, „Cupa Presei la Tir”.

tir1

Desfăşurată astăzi, în poligonul din Valea Urișor, competiția a cuprins mai multe serii de tras la ţintă cu pistolul mitralieră de calibru 7,62 mm, întâi de la distanţa de 100 de metri, apoi de la 150 de metri.
În urma punctajului oţinut, pe primul loc s-a clasat Dorin Cociş de la dej24.ro, pe locul II, Alex Prunean de la dejeanul.ro, iar pe locul III, Adrian Loghin, tot de la dejeanul.ro

tir3 tir4

După ceremonia de premiere, care a avut loc în prezența comandantului Garnizoanei Dej, colonel inginer Viorel Bolunduț, şi după felicitările de rigoare, jurnaliştii epuizaţi de atâta efort, s-au delectat la popota garnizoanei, cu câte o porţie de iahnie de fasole cu cârnați, arhicunoscutul „meniu” al militarului român.

În afară de Cupa Presei la Tir, jurnaliștii acreditați pe lângă Garnizoana Dej vor participa săptămâna viitoare şi la competițiile sportive (volei, baschet, fotbal, tenis) organizate de militarii dejeni, la care vor lua parte de asemenea şi reprezentanți ai altor instituții publice locale: Detașamentul de Pompieri Dej, Primăria Municipiului Dej, Spitalul Penitenciar Dej, etc.

tir2

Cupa Presei la Tir este o competiţie bianuală (primăvara şi toamna), organizată cu prilejul celor două mari sărbători militare: Ziua Forţelor Terestre şi Ziua Armatei României.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*