Campania „Ai grijă de ochii tăi” ajunge la Dej

Campania „Ai grijă de ochii tăi” ajunge la Dej

ochelariFirma UNIKOPTIK în colaborare cu Primăria Municipiului Dej organizează în data de 22 aprilie, consultații gratuite pentru ochelari, în cadrul  celei de a VII-a ediții a Campaniei Naționale „Ai grijă de ochii tăi”, pe care firma o desfășoară în această perioadă, se arată într-un comunicat de presă.

Consultațiile vor avea loc la Primăria Municipiului Dej, în data de 22 aprilie,  între orele 10:00- 16:00. Programări se pot efectua la telefoanele: 0721 382 962 sau 0761 260 296 .

Persoanele care beneficiază de consultul gratuit pentru ochelari, au de asemenea posibilitatea de a alege și primi, gratuit unul din cele aproximativ 200 de modele de rame, lentilele pot fi achiziționate în două rate, iar transportul, montajul si livrarea sunt gratuite, în plus pentru fiecare comandă de ochelari se aplică și o reducere suplimentară  de 5%.

„Colaborarea cu firma este din anul 2013, iar cele 6 campanii pe care le-a desfăşurat, s-au bucurat de succes în randul dejenilor, peste 800 de persoane beneficiind de consultațiile gratuite. Am susținut această campanie care vine in sprijinul cetățenilor municipiului Dej, iar numărul mare de solicitări, ne-a determinat să continuăm colaborarea.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*