Preşedintele ALDE Dej şi-a depus oficial candidatura pentru Primărie

Preşedintele ALDE Dej şi-a depus oficial candidatura pentru Primărie

alde5 Vicenţiu Ştir, preşedintele organizaţiei locale a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor şi-a depus astăzi, 25 aprilie, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Dej la Biroul Electoral . Alături de el s-a aflat şi o parte din echipa validată pentru Consiliul Local, echipă din care fac parte: Vasile Cîmpan (economist), Greti Neag (inspector de mediu), Iuliu Feier (director), Gabriela Alexandru (profesoară), Adrian Oşan (inginer), Sergiu Neamţ (informatician), Cristian Bălaşa (administrator), Tiberiu Grigar (manager), Ştefan Peredi (inginer). Alături de ei s-a aflat şi Nelu Anca, managerul de campanie al formaţiunii ALDE Dej.

alde 3 Cu acest prilej, Vicenţiu Ştir a declarat următoarele: „Mi-am depus astăzi dosarul pentru candidatură la Primăria Municipiului Dej, eu şi echipa mea de consilieri, având speranţa că împreună vom putea ca să dăruim Dejului ceea ce este a lui. Credem că numai noi, care suntem cei de dreapta, putem să aducem contribuţie la o dezvoltare economică, care implicit înseamnă mai multe locuri de muncă şi o viaţă mai bună pentru toţi dejenii, pentru toţi cei care formăm această comunitate în care ne-am născut, în care locuim şi în care vrem să trăim şi să muncim în continuare, fără a fi nevoie să mergem în altă parte pentru a ne găsi un loc de muncă, fără a fi nevoie ca Dejul să fie doar un hotel pentru noi, iar locurile noastre de muncă să fie la Cluj. Vreau ca toţi dejenii să muncească în Dej pentru că aici este locul nostru şi nu în altă parte”.

alde 1

Referindu-se la importanţa echipei politice ALDE în cadrul Consiliului Local, Vicenţiu Ştir a subliniat că aceasta „urmează să câştige încredere în rândul cetăţenilor” întrucât este „o echipă care promovează criteriul competenţei şi integrităţii”.

alde 2

„Nu trebuie şi nu vom promite minuni în timpul campaniei electorale. Vom fi corecţi şi oneşti şi le vom spune cetăţenilor ce dorim să facem, ce vom face, cu transparenţă şi corectitudine, în beneficiul tuturor cetăţenilor. Nu doar în beneficiul unui grup de interese şi de putere” – a subliniat preşedintele ALDE Dej.
Reamintim că lansarea festivă a candidaturii lui Vicenţiu Ştir, pentru funcţia de primar al municipiului Dej, va avea loc în 15 mai, la Sala Sporturilor, fiind anunţată prezenţa unor lideri naţionali ai partidului, respectiv, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin, Steluţa Cataniciu, Mircea Irimie, Ioan Moldovan, Daniel Chiţoiu, Varujan Vosganian şi Teodor Meleşcanu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*