S-a deschis o fabrică nouă pe Platforma Sud a municipiului Dej

S-a deschis o fabrică nouă pe Platforma Sud a municipiului Dej

Compania Sauter GmbH a deschis astăzi, 27 aprilie, o nouă fabrică a firmei, în Parcul Industrial „Arc Parc” de pe Platforma Sud a municipiului Dej.

sauter.primar„Dacă în urmă cu un an am avut plăcerea să înmânez administratorului Arc Parc, autorizaţia de construcţie a halei şi să urez un bun venit şi succes în implementarea investiţiei, reprezentanţilor firmei germane Sauter GmbH, astăzi am participat la inaugurarea fabricii, o investiţie care oferă noi locuri de muncă. Noua fabrică şi extinderea în continuare a platformei Sud, sunt confirmarea faptului că Dejul devine din ce în ce mai atractiv pentru investitori.” – a declarat cu acest prilej, primarul municipiului Dej, Costan Morar.

sauter3 Sauter GmbH este una dintre cele mai importante companii high-tech în piese strunjite, ce dispune de un parc de utilaje moderne. Printre principalii clienţi internaţionali ai firmei, ca furnizor al industriei de automobile, se numără Bosch, TWE şi Siemens. Sub numele de ”Sauter Turning Process SRL”, societatea va produce la Dej, în principal piese strunjite/frezate de înaltă precizie.

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*