Controale la 25 de unități sanitare, din București și din țară

Controale la 25 de unități sanitare, din București și din țară

Poliția Română a descins sâmbătă la 25 de unități sanitare din București și din 21 de județe, de unde a ridicat probe și înscrisuri, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și falsificare sau substituire de alimente ori alte produse, informează IGPR. hol_spital

La activități au participat și specialiști de la inspectoratul de poliție din Cluj. La Cluj, spitalul vizat de perchezițiile polițiștilor a fost Institutul Oncologic. De altfel, trei spitale din Cluj au fost incluse pe lista unităților medicale care au achiziționat dezinfectanți de la firma Hexi Pharma, anunțată de Ministerul Sănătății: Institutul Inimii „Nicolae Stăncioiu”, Institutul Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuţă” și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Cluj. Acțiunea s-a desfășurat, sub coordonarea procurorilor din cadrul PÎCCJ, împreună cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății.
Județele în care au avut loc descinderile poliției, sunt: Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Iași, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*