Fostul ministru de Finanţe şi al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost prezent astăzi la Dej

Fostul ministru de Finanţe şi al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost prezent astăzi la Dej

Fostul ministru de Finanţe şi al Fondurilor Europene, senatorul Eugen Teodorovici, a fost prezent astăzi la Dej, însoțit de senatorul Alexandru Cordoș, deputatul Cornel Itu, președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan și consilierul județean Vasile Sălătioan.

DSCF5935

Gazda întâlnirii cu membrii și simpatizanții PDS, reuniți în Sala Mare a Primăriei Dej, a fost primarul Costan Morar, candidatul partidului pentru această funcție, la alegerile locale. Nu au lipsit de la întâlnire nici candidații pentru funcțiile de consilieri locali, primarii PSD în funcție din comunele arondate municipiului Dej și cei care urmează să participe foarte curând la competiția electorală.

2 4

Cu acest prilej, luările de cuvânt – atât ale actualului primar, cât și ale deputatului Cornel Itu, care deschide lista consilierilor județeni, dar și ale senatorului Cordoș sau consilierului județean Sălătioan – au gravitat de la prezentarea realizărilor din ultimii patru ani, până la expunerea unor programe fiabile pentru Dej și județ, cu accent pe creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene, care să permită o dezvoltare reală și durabilă în zonă. 1

La final, fostul ministru Eugen Teodorovici, a ținut să-i felicite pe primarul Costan Morar, numindu-l un „exemplu de bun manager în administrație, echipa PSD care l-a susținut și nu în ultimul rând, pe toți candidații, urându-le tuturor succes în obținerea mandatului pentru care a optat fiecare dintre ei. De asemenea, domnia sa a punctat unele din realizările avute ca ministru de Finanțe și al Fondurilor Europene, încheindu-și alocuțiunea cu câteva aprecieri privind actuala situație economico-financiară a județului, dar și cu precizări legate de politicile unei viitoare guvernări PSD.

Produs de PFA POPESCU IOANA AUGUSTA, la comanda PSD Cluj.
Cod mandatar 21160002

5 8

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*