Vicențiu Știr, susținut de Călin Popescu Tăriceanu pentru Primăria Dej – Video

Vicențiu Știr, susținut de Călin Popescu Tăriceanu pentru Primăria Dej – Video

13219633_553603438152638_2030845296_nLansarea oficială pentru funcția de primar al municipiului Dej, a președintelui ALDE Dej, Vicențiu Știr, a fost marcată de prezența președintelui Senatului și co-președinte al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Evenimetul care a avut loc ieri, de la ora 17.00, la Hotelul Black Tulip din Dej, a reunit peste 500 de de membri și simpatizanți ai ALDE, atât din Dej cât și din localitățile arondate.

Alături de Călin Popescu Tăriceanu, s-au mai aflat la Dej și fostul ministru al Economiei, Daniel Chițoiu, președintele executiv al ALDE Cluj, deputatul Mircea Irimie, precum și candidații ALDE pentru Consiliul județean Cluj, Valentin Pop, Dan Păcurar și Eugen Druță.13220103_553603401485975_1427639658_n

În același cadru festiv, ALDE Dej și-a prezentat și candidații pentru Consiliul Local, dar și candidații pentru funcția de primar din comunele arondate municipiului Dej.

Candidatul ALDE pentru Primăria Dej, Vicențiu Știr, i-a asigurat pe cetățeni că a intrat în această campanie electorală cu mâinile curate, și va ajunge primar tot cu mâinile curate, spunând că va avea nevoie de fiecare dejean.

Cred că este nevoie de cineva care să genereze și să unifice energii, să le canalizeze spre astfel de proiecte. Voi avea nevoie de oameni de afaceri, de școli, de medici, de profesori și de preoți. Voi avea nevoie de fiecare dejean. Voi avea nevoie, desigur, de colaborarea cu echipa de la Primăria Dej, de angajații primăriei, care sunt profesioniști, dar care trebuie stimulați și respectați la adevărata valoare.

 Eu cred în oameni providențiali. Eu sunt un om de echipă. Cred că doar împreună putem intorduce, în Dej, o nouă viziune, aceea de oraș european. O viziune, o ambiție dacă vreți, care a lipsit în cei 26 de ani de la Revoluție.

13181159_553603288152653_497313751_nNu vreau să mă hazardez să fac promisiuni, gândindu-mă la ceea ce cetățenii doresc să audă. Vreau în schimb să fructific ceea ce știu cel mai bine. Doresc să pot deschide oportunități de afaceri, generatoare de locuri de muncă. Doresc să maximizez posibilitățile pe care parteneriatele private le pot dezvolta în relația cu primăria.

Și-mi mai doresc pentru orașul nostru și pentru toți cei care locuiesc și sunt legați de el, manifestarea acelui sentiment de coeziune altruistă și empatică ce face ca interesul personal să devinp palid în raport cu binele comun, un sentiment statornicit pe încredere și iubire de aproapele nostru”, a declarat Vicențiu Știr, candidatul ALDE pentru Primăria municipiului Dej.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*