Începe programul „Litoralul pentru toți”!

Începe programul „Litoralul pentru toți”!

Peste 10.000 de turişti sunt aşteptaţi să ajungă pe litoral la începutul acestui sezon estival, în cadrul ediţiei de primăvară a programului special „Litoralul pentru toţi”. Programul va fi lansat pe 15 mai, iar în ofertă sunt incluse unităţi de cazare la preţuri similare celor din anii trecuţi. mamaia

Turiştii care vor ajunge în Mamaia, Eforie şi Constanţa vor plăti pentru un sejur de 6 nopţi între 205 şi 605 de lei, de persoană. Tarifele diferă în funcţie de condiţiile oferite. Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediție oscilează între 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun şi 469 de lei de persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Locurile vor fi vândute în peste 70 de agenții din toată țara. Și anul acesta, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: varianta All Inclusive. De exemplu, cinci nopţi la all inclusive, la un hotel de trei stele costă 765 de lei de persoană.
Ofertele sunt valabile pentru perioada 15 mai-18 iunie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*