Au început înscrierile pentru  „Miss Transilvania 2016”

Au început înscrierile pentru „Miss Transilvania 2016”

Au început înscrierile pentru concursul de frumusețe „Miss Transilvania 2016”, care se va desfășura la începutul lunii iulie, în municipiul Oradea. Tinerele interesate se pot înscrie la castingul online a celui mai important concurs de frumusețe anual din Transilvania, concurs care reprezintă o adevărată rampă de lansare pentru domnișoarele aspirante la o carieră în industria modei. afis-casting-copy-420x600

Finalistele concursului se vor întrece pentru premii în valoare totală de peste 5.000 de euro.

Miss Transilvania, ediția 2016, va alinia pe podium 20 de finaliste din Regiunea Transilvania, în municipiul Oradea, la începutul lunii iulie.

Pe lângă marele titlu „Miss Transilvania 2016”, în cadrul evenimentului se vor acorda și alte titluri surpriză, toate acestea fiind marcă înregistrată MissTv România.

Dat fiind faptul că un concurs de asemenea anvergură, cere premii pe măsură, finalistele vor lupta nu doar pentru titlurile acordate sau o carieră în lumea modelingului, ci și pentru premii în valoare de peste 5.000 euro, puse la dispoziție de către sponsori.

Aspirantele la titlul „Miss Transilvania 2016” trebuie să întrunească următoarele condiții:

– Vârsta cuprinsă între 16 – 25 ani

– Înălțime minimă 1.70 m

– Aspect fizic plăcut

– Dorință de afirmare

– Să aibe domiciului pe raza Regiunii Transilvania

– Candidatele pot fi atât cu experiență în lumea modelingului cât și fără experiență.

Tinerele care se regăsesc în aceste condiții se pot înscrie online pe misstv.ro, secțiunea „Înscrie-te”.

Înscrierile se desfășoară în perioada 15 mai – 10 iunie, urmând ca în data de 11 iunie să fie alese finalistele. Concursul „Miss Transilvania 2016” va avea loc la începutul lunii iulie, într-o locație de vis din Oradea.

Organizatorii Cătălina Burlo Events în colaborare cu MissTV România anunță prezența unor personalități celebre a showbizului românesc Miss Transilvania 2016, care vor fi dezvăluite în curând.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*