Campanie pentru o sănătate mai bună!

Campanie pentru o sănătate mai bună!

In perioada 23 – 26 mai, se desfăşoară la Dej campania” Împreună pentru o sănătate mai bună”, desfașurată de către Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie(ASEF), în colaborare cu Institutul Național de Sănătate Publică(INSP), cu sprijinul Primăriei Municipiului Dej. sanatate

Pe perioada acțiunii, între orele 9:00- 17:30, la cele 5 standuri amplasate în următoarele zone: Piața Bobâlna, Colegiul Naţional Andrei Mureşanu, Spital, Piața Agroalimentară, Centrul Cultural ”Arta”( 25,26 mai) și parcarea magazinului Unicarm, cetăţenii Municipiului Dej pot beneficia de teste medicale gratuite, iși pot măsura gratuit tensiunea arterială, procentul de grăsime din organism și gradul de oxigenare al sângelui.

Cei 20 de voluntari ai asociației, veniți din diferite zone ale țării, iși vor oferi serviciile pentru a atrage atenția dejenilor asupra importantei sănătății și a prevenirii bolilor, printr-un stil de viață sănătos. De asemenea, vor fi susținute seminare de sănătate în scoli, pentru elevi și profesori precum și în diferite instituții, pentru angajați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*