Parohia Ortodoxă Dej II, i-a premiat pe tinerii săi merituoși !

Parohia Ortodoxă Dej II, i-a premiat pe tinerii săi merituoși !

Duminica, 29 mai 2016, după Sfânta Liturghie și după mini-concertul de pricesne susținut de corul parohial, în prezența a sute de credincioși, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Parohia Ortodoxă Dej II, a avut loc premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiada de religie faza județeană – Pop Claudia cls. a VII – a A (premiul III) și Todoruț Denis cls.aVII- a A (mentiune), a elevilor participanți la Concursul județean „Urmarea Lui Hristos” , precum și a întregii Grupe de cateheză care a câștigat Concursul Național „Biserica și Școala din sufletul meu” la nivelul Eparhiei Clujului, cu portofoliul „Școala ne învață, iar Biserica ne luminează”. Grupa de cateheză, formată din elevi ai Școlii Gimnaziale Nr.1 Dej (parteneră de proiect a Parohiei Dej II) este coordonată de prof. Cristina Șipoș și preot Emil Sabadâș.

1

Premierea a fost făcută de cei doi preoți ai parohiei, respectiv, părintele Ioan Bolbos, care a premiat participantii la olimpiadă și la Concursul „Urmarea lui Hristos” și părintele Emil Sabadîș, care a premiat Grupa de cateheză.

DSCF6490 DSCF6474

DSCF6495 DSCF6496

Cu acest prilej, prof. Stela Ochian, directorul Școlii Gimnaziale Nr.1 și prof.Cristina Sipos au primit de asemenea, câte o carte și câte o „Diplomă de alesă cinstire”, pentru buna colaborare a Școlii cu Biserica, colaborare care s-a materializat în rezultatele obținute de elevi, unii elevi din grupa de cateheză participând și la olimpiada de religie .
Toți elevii au fost recompensați cu diplome, cărți și premii în bani.

HPIM9255

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*