Costan Morar: „Vă mulţumesc pentru că mi-aţi acordat încă o dată încrederea dumneavoastră ”

Costan Morar: „Vă mulţumesc pentru că mi-aţi acordat încă o dată încrederea dumneavoastră ”

Ales pentru a treia oara consecutiv ca primar al municipiului Dej, Costan Morar le mulțumește dejenilor pentru încrederea acordată, adresâdu-le un mesaj, pe care îl redăm în rândurile următoare:

„Realegerea  mea pentru al treilea mandat in funcţia de primar al Municipiului Dej, reprezintă o onoare şi o bucurie pentru mine.

În perioada premergătoare alegerilor, am ales sa fac o campanie constructivă bazată pe proiectele realizate şi obiectivele asumate cu responsabilitate, pentru viitorul Dejului şi nu pe dispute sau acuze, pentru că aşa am considerat că este corect.

În calitate de primar in funcţie şi candidat PSD  la Primăria Dej, am ales să acord încredere, unei echipe noi, energice, cu oameni profesionişti şi responsabili. Sunt bucuros că împreună cu această echipă, am obţinut cel mai bun rezultat al unui partid politic, de la Revoluţie până în prezent în municipiul Dej, obţinând majoritate în Consiliul Local. Mulţumesc pe această cale întregii echipe şi tuturor celor care au făcut ca acest lucru sa fie posibil.

Astăzi, vreau să împărtăşesc momentele de bucurie şi reuşită, cu dumneavoastră, dragi dejeni şi să vă mulţumesc tuturor. Vă mulţumesc în primul rând că aţi fost la vot.

Vă mulţumesc pentru că mi-aţi acordat încă o dată încrederea dumneavoastră . Aceasta încredere înseamnă pentru mine recunoaşterea eforturilor care le-am făcut împreună, pentru dezvoltarea municipiului nostru, dar totodată şi obligaţia de a face tot ceea ce depinde de mine, pentru  a continua şi a nu vă dezamăgi.

Am făcut lucruri frumoase împreună pentru Dejul nostru şi le vom continua împreună.

Voi fi in continuare omul care vă va sta alături, vă va asculta problemele şi va face tot posibilul, ca dorinţele dumneavoastră să se transforme în realitate. Aşa cum am fost şi până acum, voi fi primarul tuturor dejenilor indiferent de religie etnie sau apartenenţă politică.

Mai sunt multe de făcut şi vă asigur că în continuare cu bună- credinţă, responsabilitate, respect faţă de dumneavoastră şi dragoste faţă de Dej, îmi voi pune toata priceperea şi puterea, în a continua dezvoltarea municipiului nostru.

Împreună avem o datorie, aceea de a face din Dej un oraş aşa cum ne dorim cu toţii,  un oraş pentru noi şi copiii noştri”.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*